| Număr | 1.329 |
|---|---|
| în Litere | o mie trei sute douăzeci și nouă |
| Ordinal | al o mie trei sute douăzeci și nouă-lea (1329-lea) |
| Pe un cec | O mie trei sute douăzeci și nouă lei și 00/100 bani |
1.329
is
o mie trei sute douăzeci și nouă
Fun fact about the number 29
Întrebări frecvente
Cum se scrie 1.329 în litere?
1.329 în litere se scrie o mie trei sute douăzeci și nouă.
Cum se scrie 1.329 pe un cec?
Pe un cec se scrie O mie trei sute douăzeci și nouă lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 1.329?
Forma ordinală a lui 1.329 este al o mie trei sute douăzeci și nouă-lea (1329-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 1.329 in Words (English)
🇪🇸 1.329 en Palabras (Español)