1.329 in Woorden
duizenddriehonderdnegenentwintig
| Getal | 1.329 |
|---|---|
| in Woorden | duizenddriehonderdnegenentwintig |
| Rangtelwoord | duizenddriehonderdnegenentwintigste (1329e) |
| Op een cheque | Duizenddriehonderdnegenentwintig euro en 00/100 cent |