| Liczba | 2004 |
|---|---|
| Słownie | dwa tysiące cztery |
| Liczebnik porządkowy | dwa tysiące cztery. |
| Poprzedni Rok | 2003 – dwa tysiące trzy |
| Następny Rok | 2005 – dwa tysiące pięć |
| Wiek | 21 |
| Dekada | 2000s |
| Cyfra Rzymska | MMIV |
2004 Słownie
dwa tysiące cztery
| Liczba | 2004 |
|---|---|
| Wiek | 21 |
| Dekada | 2000s |
| Cyfra Rzymska | MMIV |