Liczby Słownie
1.067 Słownie
tysiąc sześćdziesiąt siedem
Liczba1.067
Słownietysiąc sześćdziesiąt siedem
Liczebnik porządkowytysiąc sześćdziesiąt siedem. (1067.)
Na czekuTysiąc sześćdziesiąt siedem złotych 00/100
Powiązane Liczby
Najczęściej zadawane pytania
Jak napisać 1.067 słownie?
1.067 słownie to tysiąc sześćdziesiąt siedem.
Jak napisać 1.067 na czeku?
Na czeku pisze się Tysiąc sześćdziesiąt siedem złotych 00/100.
Jaki jest liczebnik porządkowy 1.067?
Liczebnik porządkowy 1.067 to tysiąc sześćdziesiąt siedem. (1067.).
Dostępne również w