2 329 i Ord
to tusen tre hundre tjueni
| Tall | 2 329 |
|---|---|
| i Ord | to tusen tre hundre tjueni |
| Ordenstall | to tusen tre hundre tjueninde (2329e) |
| På en sjekk | To tusen tre hundre tjueni kroner og 00/100 øre |
| Tall | 2 329 |
|---|---|
2 329 med ord er to tusen tre hundre tjueni.
På en sjekk skriver man To tusen tre hundre tjueni kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 2 329 er to tusen tre hundre tjueninde (2329e).