2.329 in Woorden
tweeduizenddriehonderdnegenentwintig
| Getal | 2.329 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizenddriehonderdnegenentwintig |
| Rangtelwoord | tweeduizenddriehonderdnegenentwintigste (2329e) |
| Op een cheque | Tweeduizenddriehonderdnegenentwintig euro en 00/100 cent |