8.380 in Woorden
achtduizenddriehonderdtachtig
| Getal | 8.380 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizenddriehonderdtachtig |
| Rangtelwoord | achtduizenddriehonderdtachtigde (8380e) |
| Op een cheque | Achtduizenddriehonderdtachtig euro en 00/100 cent |