8.480 in Woorden
achtduizendvierhonderdtachtig
| Getal | 8.480 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizendvierhonderdtachtig |
| Rangtelwoord | achtduizendvierhonderdtachtigde (8480e) |
| Op een cheque | Achtduizendvierhonderdtachtig euro en 00/100 cent |