5.272 in Woorden
vijfduizendtweehonderdtweeënzeventig
| Getal | 5.272 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendtweehonderdtweeënzeventig |
| Rangtelwoord | vijfduizendtweehonderdtweeënzeventigste (5272e) |
| Op een cheque | Vijfduizendtweehonderdtweeënzeventig euro en 00/100 cent |