5 272 i Ord
fem tusind tohundrede tooghalvfjerds
| Tal | 5 272 |
|---|---|
| i Ord | fem tusind tohundrede tooghalvfjerds |
| Ordenstal | fem tusind tohundrede tooghalvfjerds. (5272.) |
| På en check | Fem tusind tohundrede tooghalvfjerds kroner og 00/100 øre |