4.960 in Woorden
vierduizendnegenhonderdzestig
| Getal | 4.960 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendnegenhonderdzestig |
| Rangtelwoord | vierduizendnegenhonderdzestigde (4960e) |
| Op een cheque | Vierduizendnegenhonderdzestig euro en 00/100 cent |