4.950 in Woorden
vierduizendnegenhonderdvijftig
| Getal | 4.950 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendnegenhonderdvijftig |
| Rangtelwoord | vierduizendnegenhonderdvijftigde (4950e) |
| Op een cheque | Vierduizendnegenhonderdvijftig euro en 00/100 cent |