4.970 in Woorden
vierduizendnegenhonderdzeventig
| Getal | 4.970 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendnegenhonderdzeventig |
| Rangtelwoord | vierduizendnegenhonderdzeventigde (4970e) |
| Op een cheque | Vierduizendnegenhonderdzeventig euro en 00/100 cent |