350 in Woorden
driehonderdvijftig
| Getal | 350 |
|---|---|
| in Woorden | driehonderdvijftig |
| Op een cheque | Driehonderdvijftig euro en 00/100 cent |
| Getal | 350 |
|---|---|
350 in woorden is driehonderdvijftig.
Op een cheque schrijf je Driehonderdvijftig euro en 00/100 cent.