3.500 in Woorden
drieduizendvijfhonderd
| Getal | 3.500 |
|---|---|
| in Woorden | drieduizendvijfhonderd |
| Rangtelwoord | drieduizendvijfhonderdde (3500e) |
| Op een cheque | Drieduizendvijfhonderd euro en 00/100 cent |
| Getal | 3.500 |
|---|---|
3.500 in woorden is drieduizendvijfhonderd.
Op een cheque schrijf je Drieduizendvijfhonderd euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 3.500 is drieduizendvijfhonderdde (3500e).