2.920 in Woorden
tweeduizendnegenhonderdtwintig
| Getal | 2.920 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendnegenhonderdtwintig |
| Rangtelwoord | tweeduizendnegenhonderdtwintigde (2920e) |
| Op een cheque | Tweeduizendnegenhonderdtwintig euro en 00/100 cent |