3.020 in Woorden
drieduizendtwintig
| Getal | 3.020 |
|---|---|
| in Woorden | drieduizendtwintig |
| Rangtelwoord | drieduizendtwintigde (3020e) |
| Op een cheque | Drieduizendtwintig euro en 00/100 cent |
| Getal | 3.020 |
|---|---|
3.020 in woorden is drieduizendtwintig.
Op een cheque schrijf je Drieduizendtwintig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 3.020 is drieduizendtwintigde (3020e).