2.501 in Woorden
tweeduizendvijfhonderdeen
| Getal | 2.501 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendvijfhonderdeen |
| Rangtelwoord | tweeduizendvijfhonderdeenste (2501e) |
| Op een cheque | Tweeduizendvijfhonderdeen euro en 00/100 cent |
| Getal | 2.501 |
|---|---|
2.501 in woorden is tweeduizendvijfhonderdeen.
Op een cheque schrijf je Tweeduizendvijfhonderdeen euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 2.501 is tweeduizendvijfhonderdeenste (2501e).