2.491 in Woorden
tweeduizendvierhonderdeenennegentig
| Getal | 2.491 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendvierhonderdeenennegentig |
| Rangtelwoord | tweeduizendvierhonderdeenennegentigste (2491e) |
| Op een cheque | Tweeduizendvierhonderdeenennegentig euro en 00/100 cent |