2.010 in Woorden
tweeduizendtien
| Getal | 2.010 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendtien |
| Rangtelwoord | tweeduizendtiende (2010e) |
| Op een cheque | Tweeduizendtien euro en 00/100 cent |
| Getal | 2.010 |
|---|---|
2.010 in woorden is tweeduizendtien.
Op een cheque schrijf je Tweeduizendtien euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 2.010 is tweeduizendtiende (2010e).