1.280 in Woorden
duizendtweehonderdtachtig
| Getal | 1.280 |
|---|---|
| in Woorden | duizendtweehonderdtachtig |
| Rangtelwoord | duizendtweehonderdtachtigde (1280e) |
| Op een cheque | Duizendtweehonderdtachtig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.280 |
|---|---|
1.280 in woorden is duizendtweehonderdtachtig.
Op een cheque schrijf je Duizendtweehonderdtachtig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.280 is duizendtweehonderdtachtigde (1280e).