1.380 in Woorden
duizenddriehonderdtachtig
| Getal | 1.380 |
|---|---|
| in Woorden | duizenddriehonderdtachtig |
| Rangtelwoord | duizenddriehonderdtachtigde (1380e) |
| Op een cheque | Duizenddriehonderdtachtig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.380 |
|---|---|
1.380 in woorden is duizenddriehonderdtachtig.
Op een cheque schrijf je Duizenddriehonderdtachtig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.380 is duizenddriehonderdtachtigde (1380e).