1.212 in Woorden
duizendtweehonderdtwaalf
| Getal | 1.212 |
|---|---|
| in Woorden | duizendtweehonderdtwaalf |
| Rangtelwoord | duizendtweehonderdtwaalfste (1212e) |
| Op een cheque | Duizendtweehonderdtwaalf euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.212 |
|---|---|
1.212 in woorden is duizendtweehonderdtwaalf.
Op een cheque schrijf je Duizendtweehonderdtwaalf euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.212 is duizendtweehonderdtwaalfste (1212e).