1.202 in Woorden
duizendtweehonderdtwee
| Getal | 1.202 |
|---|---|
| in Woorden | duizendtweehonderdtwee |
| Rangtelwoord | duizendtweehonderdtweeste (1202e) |
| Op een cheque | Duizendtweehonderdtwee euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.202 |
|---|---|
1.202 in woorden is duizendtweehonderdtwee.
Op een cheque schrijf je Duizendtweehonderdtwee euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.202 is duizendtweehonderdtweeste (1202e).