1.148 in Woorden
duizendhonderdachtenveertig
| Getal | 1.148 |
|---|---|
| in Woorden | duizendhonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | duizendhonderdachtenveertigste (1148e) |
| Op een cheque | Duizendhonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |