1.248 in Woorden
duizendtweehonderdachtenveertig
| Getal | 1.248 |
|---|---|
| in Woorden | duizendtweehonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | duizendtweehonderdachtenveertigste (1248e) |
| Op een cheque | Duizendtweehonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |