1 148 i Ord
ett tusen ett hundre førtiåtte
| Tall | 1 148 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ett hundre førtiåtte |
| Ordenstall | ett tusen ett hundre førtiåttende (1148e) |
| På en sjekk | Ett tusen ett hundre førtiåtte kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 148 |
|---|---|
1 148 med ord er ett tusen ett hundre førtiåtte.
På en sjekk skriver man Ett tusen ett hundre førtiåtte kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 148 er ett tusen ett hundre førtiåttende (1148e).