1.120 in Woorden
duizendhonderdtwintig
| Getal | 1.120 |
|---|---|
| in Woorden | duizendhonderdtwintig |
| Rangtelwoord | duizendhonderdtwintigde (1120e) |
| Op een cheque | Duizendhonderdtwintig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.120 |
|---|---|
1.120 in woorden is duizendhonderdtwintig.
Op een cheque schrijf je Duizendhonderdtwintig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.120 is duizendhonderdtwintigde (1120e).