1 520 i Ord
et tusind femhundrede tyve
| Tal | 1 520 |
|---|---|
| i Ord | et tusind femhundrede tyve |
| Ordenstal | et tusind femhundrede tyve. (1520.) |
| På en check | Et tusind femhundrede tyve kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 520 |
|---|---|
1 520 med ord er et tusind femhundrede tyve.
På en check skriver man Et tusind femhundrede tyve kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 520 er et tusind femhundrede tyve. (1520.).