1 521 i Ord
et tusind femhundrede enogtyve
| Tal | 1 521 |
|---|---|
| i Ord | et tusind femhundrede enogtyve |
| Ordenstal | et tusind femhundrede enogtyve. (1521.) |
| På en check | Et tusind femhundrede enogtyve kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 521 |
|---|---|
1 521 med ord er et tusind femhundrede enogtyve.
På en check skriver man Et tusind femhundrede enogtyve kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 521 er et tusind femhundrede enogtyve. (1521.).