1 510 i Ord
et tusind femhundrede ti
| Tal | 1 510 |
|---|---|
| i Ord | et tusind femhundrede ti |
| Ordenstal | et tusind femhundrede ti. (1510.) |
| På en check | Et tusind femhundrede ti kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 510 |
|---|---|
1 510 med ord er et tusind femhundrede ti.
På en check skriver man Et tusind femhundrede ti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 510 er et tusind femhundrede ti. (1510.).