| Number | 1989 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and eighty-nine |
| Previous Year | 1988 – one thousand nine hundred and eighty-eight |
| Next Year | 1990 – one thousand nine hundred and ninety |
| Century | 20 |
| Decade | 1980s |
| Roman Numeral | MCMLXXXIX |
1989 in Words
one thousand nine hundred and eighty-nine