| Number | 1988 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and eighty-eight |
| Previous Year | 1987 – one thousand nine hundred and eighty-seven |
| Next Year | 1989 – one thousand nine hundred and eighty-nine |
| Century | 20 |
| Decade | 1980s |
| Roman Numeral | MCMLXXXVIII |
1988 in Words
one thousand nine hundred and eighty-eight