| Number | 1946 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and forty-six |
| Previous Year | 1945 – one thousand nine hundred and forty-five |
| Next Year | 1947 – one thousand nine hundred and forty-seven |
| Century | 20 |
| Decade | 1940s |
| Roman Numeral | MCMXLVI |
1946 in Words
one thousand nine hundred and forty-six