| Number | 1944 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and forty-four |
| Previous Year | 1943 – one thousand nine hundred and forty-three |
| Next Year | 1945 – one thousand nine hundred and forty-five |
| Century | 20 |
| Decade | 1940s |
| Roman Numeral | MCMXLIV |
1944 in Words
one thousand nine hundred and forty-four