| Number | 1934 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and thirty-four |
| Previous Year | 1933 – one thousand nine hundred and thirty-three |
| Next Year | 1935 – one thousand nine hundred and thirty-five |
| Century | 20 |
| Decade | 1930s |
| Roman Numeral | MCMXXXIV |
1934 in Words
one thousand nine hundred and thirty-four