| Число | 82 |
|---|---|
| Прописом | вісімдесят два |
| Порядковий | вісімдесят два-й (82-й) |
| На чеку | вісімдесят два гривень 00/100 копійок |
82
is
вісімдесят два
Fun fact about the number 82
Поширені запитання
Як пишеться 82 прописом?
82 прописом — вісімдесят два.
Як написати 82 на чеку?
На чеку пишуть вісімдесят два гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 82?
Порядковий номер 82 — вісімдесят два-й (82-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 82 in Words (English)
🇪🇸 82 en Palabras (Español)