| Число | 5 329 |
|---|---|
| Прописом | п'ять тисяч триста двадцять дев'ять |
| Порядковий | п'ять тисяч триста двадцять дев'ять-й (5329-й) |
| На чеку | п'ять тисяч триста двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок |
5 329
is
п'ять тисяч триста двадцять дев'ять
Fun fact about the number 29
Поширені запитання
Як пишеться 5 329 прописом?
5 329 прописом — п'ять тисяч триста двадцять дев'ять.
Як написати 5 329 на чеку?
На чеку пишуть п'ять тисяч триста двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 5 329?
Порядковий номер 5 329 — п'ять тисяч триста двадцять дев'ять-й (5329-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 5 329 in Words (English)
🇪🇸 5 329 en Palabras (Español)