Sayılar Yazıyla
5.329 Yazıyla
beş bin üç yüz yirmi dokuz
Sayı5.329
Sıra Sayısıbeş bin üç yüz yirmi dokuzinci (5329.)
İlgili Sayılar
Sık Sorulan Sorular
5.329 yazıyla nasıl yazılır?
5.329 yazıyla beş bin üç yüz yirmi dokuz olarak yazılır.
5.329 çekte nasıl yazılır?
Çekte Beş bin üç yüz yirmi dokuz Türk Lirası yazılır.
5.329'in sıra sayısı nedir?
5.329'in sıra sayısı beş bin üç yüz yirmi dokuzinci (5329.)'dir.
Diğer dillerde de mevcut