| Число | 335 |
|---|---|
| Прописом | триста тридцять п'ять |
| Порядковий | триста тридцять п'ять-й (335-й) |
| На чеку | триста тридцять п'ять гривень 00/100 копійок |
335
is
триста тридцять п'ять
Fun fact about the number 35
Поширені запитання
Як пишеться 335 прописом?
335 прописом — триста тридцять п'ять.
Як написати 335 на чеку?
На чеку пишуть триста тридцять п'ять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 335?
Порядковий номер 335 — триста тридцять п'ять-й (335-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 335 in Words (English)
🇪🇸 335 en Palabras (Español)