| Число | 304 |
|---|---|
| Прописом | триста чотири |
| Порядковий | триста чотири-й (304-й) |
| На чеку | триста чотири гривень 00/100 копійок |
304
is
триста чотири
Fun fact about the number 4
Поширені запитання
Як пишеться 304 прописом?
304 прописом — триста чотири.
Як написати 304 на чеку?
На чеку пишуть триста чотири гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 304?
Порядковий номер 304 — триста чотири-й (304-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 304 in Words (English)
🇪🇸 304 en Palabras (Español)