| Число | 260 |
|---|---|
| Прописом | двісті шістдесят |
| Порядковий | двісті шістдесят-й (260-й) |
| На чеку | двісті шістдесят гривень 00/100 копійок |
260
is
двісті шістдесят
Fun fact about the number 60
Поширені запитання
Як пишеться 260 прописом?
260 прописом — двісті шістдесят.
Як написати 260 на чеку?
На чеку пишуть двісті шістдесят гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 260?
Порядковий номер 260 — двісті шістдесят-й (260-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 260 in Words (English)
🇪🇸 260 en Palabras (Español)