Числа Прописом
1 967
is
одна тисяча дев'ятсот шістдесят сім
Fun fact about the number 67
Число1 967
Прописомодна тисяча дев'ятсот шістдесят сім
Порядковийодна тисяча дев'ятсот шістдесят сім-й (1967-й)
На чекуодна тисяча дев'ятсот шістдесят сім гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 1 967 прописом?
1 967 прописом — одна тисяча дев'ятсот шістдесят сім.
Як написати 1 967 на чеку?
На чеку пишуть одна тисяча дев'ятсот шістдесят сім гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 1 967?
Порядковий номер 1 967 — одна тисяча дев'ятсот шістдесят сім-й (1967-й).
Схожі Числа
Також доступно