| Число | 1 960 |
|---|---|
| Прописом | одна тисяча дев'ятсот шістдесят |
| Порядковий | одна тисяча дев'ятсот шістдесят-й (1960-й) |
| На чеку | одна тисяча дев'ятсот шістдесят гривень 00/100 копійок |
1 960
is
одна тисяча дев'ятсот шістдесят
Fun fact about the number 60
Поширені запитання
Як пишеться 1 960 прописом?
1 960 прописом — одна тисяча дев'ятсот шістдесят.
Як написати 1 960 на чеку?
На чеку пишуть одна тисяча дев'ятсот шістдесят гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 1 960?
Порядковий номер 1 960 — одна тисяча дев'ятсот шістдесят-й (1960-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 1 960 in Words (English)
🇪🇸 1 960 en Palabras (Español)