| Число | 160 |
|---|---|
| Прописом | сто шістдесят |
| Порядковий | сто шістдесят-й (160-й) |
| На чеку | сто шістдесят гривень 00/100 копійок |
160
is
сто шістдесят
Fun fact about the number 60
Поширені запитання
Як пишеться 160 прописом?
160 прописом — сто шістдесят.
Як написати 160 на чеку?
На чеку пишуть сто шістдесят гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 160?
Порядковий номер 160 — сто шістдесят-й (160-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 160 in Words (English)
🇪🇸 160 en Palabras (Español)