| Sayı | 2091 |
|---|---|
| Yazıyla | iki bin doksan bir |
| Sıra Sayısı | iki bin doksan birinci |
| Önceki Yıl | 2090 – iki bin doksan |
| Sonraki Yıl | 2092 – iki bin doksan iki |
| Yüzyıl | 21 |
| On Yıl | 2090s |
| Roma Rakamı | MMXCI |
2091 Yazıyla
iki bin doksan bir
| Sayı | 2091 |
|---|---|
| Sıra Sayısı | iki bin doksan birinci |
| Önceki Yıl | 2090 – iki bin doksan |
| Yüzyıl | 21 |
| On Yıl | 2090s |
| Roma Rakamı | MMXCI |