| Liczba | 2091 |
|---|---|
| Słownie | dwa tysiące dziewięćdziesiąt jeden |
| Liczebnik porządkowy | dwa tysiące dziewięćdziesiąt jeden. |
| Poprzedni Rok | 2090 – dwa tysiące dziewięćdziesiąt |
| Następny Rok | 2092 – dwa tysiące dziewięćdziesiąt dwa |
| Wiek | 21 |
| Dekada | 2090s |
| Cyfra Rzymska | MMXCI |
2091 Słownie
dwa tysiące dziewięćdziesiąt jeden