364 Yazıyla
üç yüz altmış dört
| Sayı | 364 |
|---|---|
| Yazıyla | üç yüz altmış dört |
| Sıra Sayısı | üç yüz altmış dörtinci (364.) |
| Çekte | üç yüz altmış dört Türk Lirası |
| Sayı | 364 |
|---|---|
| Sıra Sayısı | üç yüz altmış dörtinci (364.) |
364 yazıyla üç yüz altmış dört olarak yazılır.
Çekte üç yüz altmış dört Türk Lirası yazılır.
364'in sıra sayısı üç yüz altmış dörtinci (364.)'dir.