72 i Ord
sjuttiotvå
| Tal | 72 |
|---|---|
| i Ord | sjuttiotvå |
| Ordningstal | sjuttiotvåde (72e) |
| På en check | Sjuttiotvå kronor och 00/100 öre |
| Tal | 72 |
|---|---|
| i Ord | sjuttiotvå |
| Ordningstal | sjuttiotvåde (72e) |
| På en check | Sjuttiotvå kronor och 00/100 öre |
72 med ord är sjuttiotvå.
På en check skriver man Sjuttiotvå kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 72 är sjuttiotvåde (72e).