5 500 i Ord
fem tusen fem hundre
| Tall | 5 500 |
|---|---|
| i Ord | fem tusen fem hundre |
| Ordenstall | fem tusen fem hundrende (5500e) |
| På en sjekk | Fem tusen fem hundre kroner og 00/100 øre |
| Tall | 5 500 |
|---|---|
| Ordenstall | fem tusen fem hundrende (5500e) |
5 500 med ord er fem tusen fem hundre.
På en sjekk skriver man Fem tusen fem hundre kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 5 500 er fem tusen fem hundrende (5500e).